Volg mij......

Autumn is there

  Hallo allemaal,
Zaterdag 25 september heb ik met de prachtige Kit Falling Leaves deze leuke Slimline kaart met shaker gemaakt. Ik ben gewoon verslaafd aan het maken van schudkaartjes. 


Voor de basis van mijn kaartje heb ik de Dutch Doobadoo mal Herfst uit de Kit Falling Leaves gebruikt. Ik heb de tekst uit gesneden uit een stuk designpapier van 20x10 cm en deze iets naar boven uitgelijnd.  De basis van mijn kaartje is de standaard maat voor een Slimline kaart 21x11cm.


In de Kit Falling Leaves zit ook een schattig knipvel van Bella Lulu met leuke vosjes en herfst teksten. Ik heb deze tekst uit gestanst met één van de nesting dies met stiksteek van de Hobbizz Ribbon Doily en hem daarna gemat op cardstock met de bijpassende maat nesting die met de schulprand.


De leuke paddenstoelen rand uit de kit heb ik uit 3 kleuren cardstock gestanst en deze opgebouwd en in delen op mijn kaartje verwerkt. Met goud kleurige inkt en bruine inkt heb ik de stippen op mijn paddenstoel gemaakt, door ze te beïnkten voor je het papier uit de mal haalt krijg je dit leuke effect. 


De leuke stans Autumn Leaves van Noor!Design heb ik uit groen glitter karton en uit oranje cardstock gestanst en deze blaadjes op mijn kaartje verwerkt. De groene uit glitter karton heb ik ook als schud materiaal gebruikt.


Door op de foto hierboven te klikken kan je het super gave Joy!Crafts Glitter karton direct in de webshop bestellen. Klik hier als je ook de leuke stans Autumn Leaves van Noor!Design wilt bestellen.


Als schudmateriaal heb ik diverse kleuren Sequins gebruikt, wat bloemetjes uit geponst en de Autumn Leaves uit het groene Glitter karton gestanst. 

Ik heb even een korte video van mijn kaartje gemaakt, hierop zie je hoe leuk schudkaartjes zijn.Bedankt voor je bezoekje aan ons blog. Vergeet niet ook volger te worden. 

of

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat en vergeet niet ook volger te worden


De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal.


De gebruikte Hobbizz kits kun je hier bestellen.
(Als je op de foto klikt kom je direct in onze webshop.)Kids Party time

 Hallo allemaal,
De Party collectie van Dendennis is zo leuk om kaartjes me te maken. Ik heb daar dit leuke Slimline kaartje met een los cadeau label mee gemaakt. 


De basis van mijn Slimline kaartje is 21x11 cm. Bij dit kaartje heb ik ook de scheurlinialen van Joy!Crafts gebruikt. Je kan met deze linialen heel leuk je papier scheuren. In de kit zitten 2 linialen en je hebt dan 4 verschillende scheur opties.

Door op de foto hierboven te klikken kom je direct in de webshop om deze toffe linialen te bestellen.


Ik heb de mallen van Slingeraap, Feestvarken en de Party Accessoires uit de Kit Dendennis Party gebruikt. In deze kit zitten 6 verschillende mallen van Dendennis. Aan de ballonnen heb ik een stukje hempcord geknoopt en deze zo in de hand van Slingeraap gelegd, dan lijkt het net of hij ze vast houd.


Bij dit kaartje heb ik nog een leuk cadeau label gemaakt. De maat van dit label is 6x4,5 cm, van beide hoeken heb ik een puntje afgeknipt. Hierop heb ik één van de teksten van de Hobbizz stempel Gefeliciteerd gezet.


In de Kit Dendennis Party papier zitten 3 sets met papier. Waaronder een set met uni kleuren, ik heb deze set gebruikt om Slingeraap, Feestvarken en een aantal Party Accessoires mee uit te stansen.


De tekst "Gefeliciteerd" komt ook van de leuke en veelzijdige Hobbizz stempel Gefeliciteerd. Ik heb deze op een banner geplakt van 1,5x11,5 cm en aan de zijkanten er een hoekje ingeknipt.


Mijn teksten heb ik gestempeld op het stempelpapier van Joy!Crafts, wij hebben hier een super voordelige kit met 50 vel. Door op de foto hierboven te klikken kom je direct in de webshop om deze voordeel kit te bestellen.


De leuke cadeautjes en de taart komen van de stans Party Accessoires uit de Kit Dendennis Party.


In de webshop staan ook deze handige magneetmappen van Dendennis ik heb hier al mijn Dendennis stansjes in opgeborgen, maar je kan er natuurlijk ook allerlei andere stansjes in opbergen. 


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat en vergeet niet ook volger te worden


De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal.


De gebruikte Hobbizz kits kun je hier bestellen.
(Als je op de foto klikt kom je direct in onze webshop.)

67th Birtday

 Hallo allemaal,
Met de toffe Kit Gentlemen of Fortune heb ik op 15 juli deze leuke Slimline kaart met pocket gemaakt. Deze kit is zo leuk om mannenkaarten mee te maken. 


Voor de basis van dit kaartje heb ik de Dutch Doobadoo mal uit deze kit gebruikt. Ik heb de Jeanspocket van deze mal nog 1x extra uitgeknipt.  De maat van de basis van deze Slimline kaart is 21x10.5 cm.


Jullie weten ondertussen wel dat ik gek ben op de stans Buckles van Noor!Design, Je kan deze op zoveel verschillende soorten kaarten gebruiken, zelfs op een mannenkaart is hij erg tof. Ik heb de Buckles hier in zilverkarton uit gestanst, het strookje designpapier erdoor is 1 cm breed en daarna heb ik het op een strook cardstock van 2,5 of 3 cm geplakt.


In deze kit zit ook de leuke set labelvellen Men's World, qua kleur passen deze perfect bij het designpapier Gentlemen of Fortune. De leuke labels met toffe teksten heb ik op mijn gehele kaartje verwerkt.


In de pocket zitten 2 leuke labels van 12,5 x 6,5 cm en een Postcard die bij de set met labelvellen zit. Op de labels heb ik ook de Buckles verwerkt en weer een leuk label van de labelvellen geplakt.


Ik wilde graag een echte Jeanspocket creëren en heb daarvoor op de hoeken een klein rondje van zilverkarton geplakt.


Deze Slimline kaart met Pocket heeft een sluiting met een klittenbandje rondje. Voor de sluiting heb ik een stukje cardstock van 5,5 x 3 cm genomen. Op de lange kant van deze strook cardstock ril je op 1 en 1,5 cm. Aan de kant waar je niet gerild hebt knip je een puntje zoals op de foto.


Ik heb even een korte video gemaakt zodat je kan zien wat er allemaal voor leuks in de pocket zit.Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat en vergeet niet ook volger te worden


De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal.


De gebruikte Hobbizz kits kun je hier bestellen.
(Als je op de foto klikt kom je direct in onze webshop.)Santa & Dasher are having fun

 Hallo allemaal,
In de live van 26 augustus heb ik een variant op mijn kaartje van de Bloghop met de Mon Ami Santa & Dasher gemaakt. In de live heb ik het kaartje staand gemaakt en die van de bloghop was liggend. Ik heb bij dit kaartje ook weer de toffe Kit Rien Poortvliet gebruikt. 


Voor dit kaartje heb ik de standaard maat van een Slimline kaart gebruikt 21x11 cm. Eerst dacht ik Slimline kaarten dat is niets voor mij daar kan je veel te weinig op kwijt 🙈, maar daar heb ik mij best wel in vergist. Ik maak ze nu heel graag, zo leuk om te doen, gewoon verslavend!!!


Door op de foto hier boven te klikken kan je de toffe Kit Rien Poortvliet direct in de webshop bestellen. 


Met de mal Viola heb ik mijn shaker gemaakt, ik heb deze uit kraftpapier gestanst en de randen bewerkt met de witte structuurpasta van Dutch Doobadoo, je kan hier hele leuke sneeuw effecten mee maken op de randen van je kaarten en nog veel meer. Met de grootste en op twee na grootste nesting-die die bij de mal Viola zitten heb ik de rand voor mijn shaker gemaakt. Het plaatje op de achtergrond komt van één van de vellen designpapier uit de toffe Kit Rien Poortvliet.Ik heb de prachtige mal Viola van Noor!Design als basis voor mijn shaker gebruikt. Klik op de foto hierboven om deze prachtige mal direct in de webshop te bestellen. 


Ik vind de Mon Ami stansen van Noor!Design altijd zo leuk om op mijn kaartjes te gebruiken. Hier zit Dasher voor het raam naar buiten te kijken. Dasher heb ik uit kraftpapier gestanst en daarna rondom beïnkt.


Santa hangt op zijn kop aan het raam en kijkt ook even mee naar buiten. Het is zo leuk om met deze stansen tafereeltjes te maken. De Kit Rien Poortvliet die ik bij mijn kaartje heb gebruikt is hier ook zeer geschikt voor. 


Op dit leuke kerstkaartje mag natuurlijk niet de mooie Ponsettia van Hobbizz ontbreken. Ik heb deze met Eis Kristall bewerkt en in het hart een bolletje Foam Ball Clay gedaan. De Guirlande van Noor!Design heb ik ook bewerkt met de witte structuurpasta van Dutch Doobadoo. Tussen de blaadjes heb ik nog de takjes van de Vintage Flourishes gestoken, deze heb ik uit wit cardstock gestanst.


Bij Hobbizz hebben wij ook een leuke Kerststempel met allemaal Nederlandse teksten, waaronder deze leuke "kerstgroetjes", één van mijn favoriete teksten. Als je op de foto hierboven klikt kom je direct in de webshop om deze toffe stempel te bestellen.


Ik heb nog even een filmpje van de schudkaart gemaakt zodat je kan zien hoe leuk het is om deze te maken. 


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat en vergeet niet ook volger te worden


De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal.


De gebruikte Hobbizz kits kun je hier bestellen.
(Als je op de foto klikt kom je direct in onze webshop.)


Autumn is there

   Hallo allemaal, Zaterdag 25 september heb ik met de prachtige Kit Falling Leaves deze leuke Slimline kaart met shaker gemaakt. Ik ben gew...