Volg mij......

Vintage Tea Party - Gift Cards & Envelopes

Hallo allemaal,

Met de kit Envelopmaker heb ik een dubbele kaart met envelop gemaakt, een pocketkaart met label, drie mini labels en een kaart/label. Ik heb hierbij het designpapier en de labelvellen uit de kit Vintage Tea Party gebruikt. 


Voor het envelopje en de dubbele kaart heb je de volgende maten cardstock nodig. het designpapier is 4 mm kleiner dan het cardstock.  Voor de envelop een stuk cardstock van 20x20 cm en de scorelijn is dan 8,8 cm. De envelop wordt dan ongeveer 10x14 cm. De hoeken rond je af met het corner deel van de pons en de hapjes haal je eruit met het notch gedeelte van de pons. Voor de dubbele kaart een stuk cardstock van 12,5x18 cm, rillen op de lange kant op 9 cm.


Voor de pocketkaart en het label heb je de volgende maten cardstock nodig. Het designpapier is 4 mm kleiner dan het cardstock. Voor de pocketkaart heb je een stuk cardstock nodig van 16,5x8.5 cm, rillen op de lange kant op 4 cm. Voor het label heb je een stuk cardstock nodig van 11x7.5 cm. 


Voor de mini labels heb je 3 stukjes cardstock nodig van 5,5x5,5 cm. Het designpapier is 4mm kleiner dan het cardstock. Om de vorm van het potje te krijgen, bij de dubbele kaart, de pocketkaart en het label en de minilabels, doe je het volgende bij al het cardstock en designpapier. Met het notch gedeelte maak je de inham van het potje. Je legt de pons met het notch gedeelte naar je toe en zorgt dan dat het rechter vleugeltje op de rand van je cardstock ligt. Dit doe je ook bij de andere kant. Het uitstekende deel knip je weg. De onderkanten rond je af met het corner gedeelte van de pons. Dit doe je ook allemaal bij het designpapier. 


Voor het label met het afgeronde deksel heb je een stuk cardstock nodig van 14x9 cm. Het designpapier is 4 mm kleiner dan het cardstock. Om de vorm van het potje met deksel te krijgen, doe je het volgende bij al het cardstock en designpapier. Je tekent vanaf de bovenkant (korte gedeelte) van het cardstock een lijn op 1,5 cm, dit doe je aan de voor en achterkant van het cardstock. Met het notch gedeelte maak je de inham van het potje. Je legt de pons met het notch gedeelte naar je toe en zorgt dan dat het rechter vleugeltje op de tekenlijn komt. Dit doe je ook bij de andere kant. De onderkanten en bovenkant rond je af met het corner gedeelte van de pons. Dit doe je ook allemaal bij het designpapier.



Bedank voor je bezoekje aan mijn blog. Vergeet niet ook volger te worden.


De video van deze kit is nu terug te zien op ons YouTube kanaal.



De gebruikte Hobbizz kits kun je hier bestellen.
(Als je op de foto klikt kom je direct in onze webshop.)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bella Lulu Bloghop - Kijk & Cadeaudoosje

  Dag allemaal, Er staat weer een nieuwe online workshop in de webshop. Het is een Kijk & Cadeaudoosje. Dit leuke Cadeaudoosje is bedach...